Історія міського голови, який заразився COVID-19 та переміг хворобу

Що означає стати одним з тих, хто хворий на COVID-19? Як факт зараження змінює світогляд і відносини з навколишнім світом? Сотні українців вже змогли подолати хворобу, яка змусила здригнутися весь світ. Серед них – Андрій Старух.

Наприкінці березня мер Монастириська, де було зафіксовано спалах коронавірусу, заявив, що лабораторний аналіз підтвердив у нього позитивний результат на COVID -19. Симптомів у чоловіка не було, нічого не турбувало. Медики наполягли зробити тест, розповідає Андрій Старух, бо контактував з багатьма людьми. Міський голова перебував на домашній ізоляції. Чітко дотримувався протоколів лікування.

«БЦЖ, фізична активність та домашні тварини допомогли одужати», –  каже Андрій Старух.

 Чоловік чув, що хвороба легше проходить, коли є прививка БЦЖ. Окрім, того виконував фізичні вправи. А ще є домашній улюбленець. Усе в сукупності і допомогло одужати.  

«Тести, які зробили дружині та дитині Андрія Старуха показали негативний результат. Вони здорові.»

Сьогодні міський голова Монастириська добре себе почуває. Впродовж трьох тижнів не переставав працювати, робив усе дистанційно – здому. Усім, хто наразі хворіє, чоловік радить дві речі. Перше, – ставитись до коронавірусу, як до виклику, який треба подолати. Друга порада – дотримуватись активного способу життя. Заступник міського голови Монастириська досі на карантині.

Дякую сімейному лікарю, працівникам баклабораторії, працівникам лікарні та поліклініки, всім медичним працівникам. Увесь цей час ви, незважаючи на неймовірні навантаження, на небезпеку, яку несе covid-19, знаходили можливість надати допомогу кожному хворому. Дякую батькам за добре здоров’я дароване ними та за виховані звички, які допомогли легко перенести інфекцію. Дякую Богу, що перебіг лікування пройшов непомітно для мене і вірус не зачіпив моєї родини. Дякую родині, побратимам, друзям, колегам та всім, хто підтримав добрим словом. Хоча на самоізоляції тисячі родин, ми не самі. Бережіть себе та своїх близьких, – написав Андрій Старух на своїй фейсбук-сторінці.
Exit mobile version