На Тернопільщині судитимуть водія за ДТП, де загинули троє студентів (Фото)

Фотоколаж: Файне місто

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо водія автобуса, обвинуваченого у скоєнні смертельної ДТП (ч. 3 ст. 286 КК України). Тоді загинули 3 студентів тернопільського вишу. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, ДТП сталася 19 лютого цього року на трасі «Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль» в межах села Хмелівка Тернопільського району. Водій автобуса Neoplan, керуючи транспортним засобом, не обрав безпечну швидкість руху і на крутому повороті автобус знесло у кювет, де той перекинувся.

Більше: На Тернопільщині розбився автобус із 39 пасажирами: є загиблі (Фото)

Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

В автопригоді загинули одразу троє студентів Західноукраїнського національного університету: 23-річний Олег Максимів, 22-річний Мар’ян Мисак та 21-річний Олег Рачук. Юнаків згадують як веселих, добрих та розумних людей.

Більше: Троє студентів тернопільського вишу загинули у моторошній ДТП (Фото)

22 лютого в Тернопільському міськрайонному суді обрали запобіжний захід водієві. Підозрюваний – 57-річний Оберняк Андрій Петрович з Тернополя. Працює підприємцем. Раніше не судимий.

Більше: “Я б волів там лишитися замість них”: у Тернополі обрали запобіжний захід обвинуваченому в загибелі 3-ох студентів (Відео)

Станом на 22 червня завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції.

Читайте також: Госпіталізували до реанімації 7-річну дитину на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version