На Тернопільщині розбився автобус із 39 пасажирами: є загиблі (Фото)

автопригода стара брикуля

Фото: ГУ ДСНС Тернопільської області

У Тернопільській області перекинувся автобус з пасажирами. В результаті 3 людей загинули, 3 – поранені. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільщини.

ДТП сталася 19 лютого близько 22:30 години на автодорозі Н-18 в межах села Стара Брикуля Микулинецької громади. Автобус «Neoplan», що здійснював нерегулярні перевезення з Буковеля Івано-Франківської області до Тернополя, перекинувся на узбіччя. На момент автопригоди в транспорті перебували 39 людей, зокрема 1 дитина. в результаті 3 людини загинули та 3 поранилися. Потерпілих доставили до Теребовлянської міської лікарні.

До ліквідації наслідків надзвичайної події було залучено 20 чол. особового складу та 5 од. техніки підрозділів ГУ ДСНС України у Тернопільській області.
Співробітники ДСНС врятували пасажирку, яку деблокували з-під автобуса. Також рятувальники вжили заходів, аби не допустити пожежі. Із залученням 3 од. допоміжної техніки, яку надало місцеве агропідприємство, автобус підняли з узбіччя на проїжджу частину, – йдеться у повідомленні управління.

Обставини виникнення ДТП встановлюються.

Читайте також: У ДТП на Тернопільщині загинув велосипедист

Exit mobile version