Троє студентів тернопільського вишу загинули у моторошній ДТП (Фото)

Поблизу Теребовлі загинули троє студентів тернопільського вишу- Олег Максимів, Мар’ян Мисак та Олег Рачук. Їхні життя обірвалися у страшній ДТП. Про це пише “Файне місто” з посиланням на сайт Західноукраїнського національного університету.

Олег Максимів

Олег Максимів
Фото: ЗУНУ

Олег народився 17 вересня 1999 року у смт. Підволочиськ. У 2019 році вступив до Західноукраїнського національного університету. Навчався у групі ІПЗ-41, спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» факультету комп’ютерних інформаційних технологій. Паралельно працював в ІТ-компанії.

23-річного Олега згадують як харизматичного, доброго та щедрого хлопця.

Він був харизматичним та товариським, працелюбним й наполегливим юнаком з хорошим почуттям гумору, завжди допомагав друзям й близьким, добре вчився й активно брав участь у діяльності закладу вищої освіти.
Одногрупники згадують його як дружелюбного й дуже щедрого хлопця, який не шкодував нічого для друзів. Олег був різносторонньою особистістю, без перебільшення  йому все вдавалося одразу добре. Полюбляв займатися настільним тенісом,  грав у шахи, захоплювався катанням на сноубордах, подорожував світом й побував у багатьох країнах, – йдеться у повідомленні університету.

Мар’ян Мисак

Мар’ян Мисак
Фото: ЗУНУ

Мар’ян народився 19 вересня 2000 року у с.Кропивник Калуського району Івано-Франківської області. У 2018 році вступив на навчання до класичного університету Тернополя за спеціальністю «Комп’ютерні науки», був у групі КНм-11.

У  2022 році отримав диплом бакалавра й продовжив навчання в магістратурі за спеціальністю «Комп’ютерні науки». Поглиблено вивчав програмування та мав багато планів на життя. Мар’ян паралельно працював в ІТ-компанії.

Його життєвим кредом було: «Все, що ти бачиш у світі, є результатом з твоїх власних поглядів».

Проявив лідерські якості й став старостою групи, адже був відповідальним, харизматичним й веселим, впевненим у собі юнаком.  
Мар’ян активно займався спортом – захоплювався великим тенісом, баскетболом. Він був товариським й завжди допомагав одногрупникам, особливо у вивченні іноземної мови, – згадують про юнака у виші.

Олег Рачук

Олег Рачук
Фото: ЗУНУ

Олег народився 15 серпня 2001 р. й проживав у м.Ланівці. У 2018 році вступив на навчання до Західноукраїнського національного університету за спеціальністю «Правоохоронна  діяльність», був у групі ПДЕБм-12.

Викладачі та одногрупники зазначають, що Олег добре вчився, завжди був відповідальним та комунікабельним хлопцем, добрим й надійним товаришем, – відзначили в університеті.

Деталі ДТП

Нагадаємо, поблизу Теребовлі перекинувся автобус з 39-ма пасажирами. В результаті 3 людей загинули, 3 – поранені. Громадський транспорт здійснював нерегулярні перевезення з Буковеля Івано-Франківської області до Тернополя, перекинувся на узбіччя

Більше: На Тернопільщині розбився автобус із 39 пасажирами: є загиблі (Фото)

Такі молоді, такі талановиті, ще жити і жити юнакам. Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять Олегу Максиміву, Мар’яну Мисаку та Олегу Рачуку.

UPD

У Тернополі буде суд

Сьогодні, 22 лютого, у Тернопільському міськрайонному суді обиратимуть запобіжний захід водієві автобуса. На місці події працюватиме наша журналістка. Слідкуйте за оновленнями.

Читайте також: Велика втрата спіткала Тернопільщину: на війні загинув захисник Олег Волошин

Автор: Віта Поляна

Exit mobile version