У Тернополі поліцейські ганялись за підозрілим водієм

Сьогодні, 13 серпня, у Тернополі поліцейські ловили підозрілого водія. Він намагався втекти від правоохоронців і уникнути відповідальності. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Підозріле авто поліцейські помітили на вулиці Микулинецькій. Водій автомобіля Mercedes проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Поліцейські спробували зупинити автівку, та водій, не виконавши вимоги про зупинку транспортного засобу, продовжив рух, зухвало порушуючи правила дорожнього руху.Інспектори розпочали переслідування та зупинили автомобіль правопорушника вже на виїзді з міста, – повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Однак після зупинки водій не зупинився. Він виліз з автомобіля та спробував утекти від охоронців порядку. Патрульні швидко наздогнали і таки затримали кермувальника.

Під час спілкування з чоловіком, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився, – долали у відомстві.

Інспектори склали на 63-річного водія відповідні адміністративні матеріали. Автомобіль направили на арештмайданчик.

Читайте також: Чоловік влаштував стрілянину у центрі Хмельницького

Фото: патрульна поліція Тернопільщини
Exit mobile version