У Бучачі відкрили Алею Слави полеглим захисникам (Фото)

Фото: Бучацька міська рада

Бучацька громада втратила 25 воїнів в російсько-українській війні станом на квітень 2024 року. В знак спомину, шани та поваги до Героїв відкрили та освятили Алею Слави біля монумента Христові-Спасителю. Про це пише Файне місто з посиланням на Бучацьку міську раду.

Пам’ять воїнів вшанували хвилиною мовчання, прозвучав Державний Гімн, всечесні отці відправили панахиду за загиблими Героями та освятили меморіали, до світлин бійців поклали лампадки й квіти.

Фото: Бучацька міська рада

Сьогодні ми всі зібралися, щоб вшанувати пам’ять наших Воїнів. Адже вони віддали найдорожче – своє життя – заради того, щоб в нас було майбутнє, щоб ми могли жити, вчитися, працювати. . Пам’ять про них житиме вічно у наших серцях. Віримо у Збройні Сили України. Віримо у нашу Перемогу. Віримо у нашу Україну. Нехай Бог береже наших захисників, – сказав перший заступник Бучацького міського голови Володимир Михайлюк.
Фото: Бучацька міська рада

Після урочистостей відбулася поминальна зустріч сімей загиблих воїнів та духовенства. Присутні об’єдналися у молитві за мир та полеглих захисників.

Фото: Бучацька міська рада

Як йдеться у повідомленні міськради, тепер Алея слави буде нагадувати кожному, хто проходитиме чи проїжджатиме повз, якою ціною дається наша свобода.

Вічна пам’ять воїнам! Слава Україні! Слава українським захисникам!

Читайте також: На війні поліг 22-річний захисник з Тернопільщини

Exit mobile version