Мав наркотиків на 100 000 гривень: у Тернополі зловили закладчика (Фото)

Наркотики// Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернополі “на гарячому” зловили 26-річного хлопця з психотропними та наркотичними речовинами. Вартість вилученого на “чорному ринку” становить понад сто тисяч гривень. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

У ході реалізації оперативної інформації щодо розповсюдження в місті наркотичних та психотропних речовин, ми вийшли на слід 26-річного жителя обласного центру. Як з’ясувалося, зловмисник був так званим закладчиком заборонених речовин і співпрацював з двома інтернет-магазинами, – розповів начальник обласного управління боротьби з наркозлочинністю Михайло Димида.

Під час обшуку у зловмисника вилучили 2 посилки, підписані жіночим ім’ям. У них містилося 30 грамів канабісу та 50 грамів психотропної речовини «PVP». Також в автомобілі чоловіка поліцейські знайшли 25 вже розфасованих згортків з психотропною речовиною.

У ході досудового розслідування встановили, що зловмисник за день міг здійснювати майже 20 закладок, отримуючи за кожну з них по 100 гривень.

26-річному тернополянину оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 ( незаконний збут наркотичних засобів та  психотропних речовин, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Суд обрав зловмисникові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі майже 150 тисяч гривень, – зазначили у поліції.

Автомобіль, який підозрюваний використовував для злочинної діяльності, перемістили на арешт майданчик. Слідчі шукають покупців та постачальників, з якими співпрацював тернополянин.

Читайте також: У Тернополі обікрали пенсіонерку

Наркотики
Фото: Нацполіція Тернопільщини
Exit mobile version