Чергову «Допомогу армії від Тернополя» повезли на фронт (Фото)

Фото: ТМР

25 травня у чергову поїздку вирушили водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя». Вони доставлять захисникам посилки від рідних та речі першої потреби на передову. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Дякуємо усім небайдужим, які долучились до допомоги. Усі пакунки та передачі, які зібрали тернополяни сьогодні волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» почнуть доставляти у напрямку Харківської, Запорізької та Донецької областей, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Окрім, адресних посилок, також доукомплектували речима, які додатково збирали волонтери, враховуючи потреби військових. Традиційно мобільна стоматологія також працюватиме на передовій. Вона виїхала раніше, щоб дістатися на позиції та полікувати якомога більше бійців. Бажаємо спокійної та щасливої дороги! Працюємо разом до перемоги!.

До слова, це вже дев’ята поїздка лікарів мобільного стоматологічного кабінету на бойові позиції наших військових. Стоматологи проводитимуть лікування хворих й працюватимуть на різних ділянках, де воюють українські захисники. Загалом з початку роботи мобільного кабінету близько 860 осіб, які воюють на передовій, отримали стоматологічну допомогу.

Читайте також: Автомобільні шини, залізо та сміття дістали водолази з Тернопільського ставу (Фото/Відео)

Exit mobile version