На Тернопільщині підприємцю оголосили підозру за привласнення бюджетних коштів та підроблення документів

Фото: Тернопільська обласна прокуратура

Заволодів коштами на купівлю генератора для медичного закладу райцентру – підозрюють підприємця. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

За даними слідства відомо, що у грудні 2022 року підприємець, зловживаючи службовим становищем, в умовах воєнного стану, заволодів бюджетними коштами, виділеними на закупівлю дизельного генератора в сумі 131 тис грн та вніс завідомо неправдиві відомості в акт приймання виконаних робіт.

За процесуального керівництва Бучацької окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому підприємцю у заволодінні бюджетними коштами, а також у підробленні офіційних документів (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Також, вже повідомлено про підозру посадовцю, що здійснював технічний нагляд на об’єкті та неналежно виконував свої службові обов’язки (ч. 1 ст. 367 КК України), – повідомляють у обласній прокуратурі.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції №2 (м. Бучач) Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області.

Читайте також: У Теребовлі набирає обертів будівництво мосту через річку Гнізна (Фото) 

Exit mobile version