Окупанти в Маріуполі запровадили смертну кару: кого розстрілюють

скриншот з відео / Андрій Єрмак

У тимчасово окупованому Маріуполі загарбники запровадили смертну кару. Вони розстрілюють чиновників, а також утримують у в’язниці кілька десятків волонтерів. Так вони “наказують” всіх, хто відмовився співпрацювати з окупаційною владою. Про це пише “Файне місто” з посиланням на міськраду Маріуполя.

За інформацією мера Вадима Бойченка, так званий суд “ДНР” засудив до 10 років ув’язнення голову одного з приазовських селищ. Щонайменше одного держслужбовця загарбники стратили, розстрілявши його.

Водночас у в’язниці Оленівки окупанти утримують кілька десятків волонтерів. Люди в березні-квітні допомагали в евакуації маріупольців і намагалися доставити продукти з водою до заблокованого міста. Відомо, що окупанти катують суддю.

На вирок так званого суду очікує українська суддя. Вона займалася розглядом справ, пов’язаних з сепаратизмом, які набули великого розголосу.

Нагадаємо, з середини квітня російські окупанти поховали щонайменше 16 тисяч маріупольців у братських могилах. Під завалами, на стихійних кладовищах та в тимчасових моргах досі залишаються тисячі тіл. 
Більше: Тіла вкладають в кілька шарів: 16 000 маріупольців поховали в братських могилах за місяць

Читайте також: Здавав в “оренду” за 35 000 гривень: у Хмельницькому чоловік торгував людьми

Фото: Маріупольська міська рада
Exit mobile version