На Волині юнак зґвалтував дитину на шкільному подвір’ї

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

На Волині правоохоронці підозрюють 18-річного юнака в згвалтуванні дитини. За скоєне йому загрожує до 15 років тюрми. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Волинську обласну прокуратуру.

Як повідомляють у пресслужбі, зґвалтування сталося вдень 26 травня. Точний вік потерпілої не розкривають, відомо лише те, що їй ще не виповнилось 14 років.

За процесуального керівництва прокурорів Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури 18-річному жителю одного з сіл Луцького району повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої дівчинки.
Суд, задоволивши підтримане прокурорами клопотання слідчих, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів, – зазначили у прокуратурі.

Довідка. Згідно із санкцією ч.4 ст. 152 КК України, зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

До слова, нещодавно на Волині зловили зрадника, який воював в армії рф. Колишній військовий росії маскувався, прикриваючись паспортом громадянина України.
Більше: На Волині зловили зрадника, який воював в російських військах на Донбасі

Читайте також: На Львівщині експоліцейський переправляв чоловіків за кордон за 3 000 доларів (Фото) 

Exit mobile version