На Львівщині експоліцейський переправляв чоловіків за кордон за 3 000 доларів (Фото)

Фото: Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури

На Львівщині затримали 45-річного експоліцейського, якого підозрюють у незаконному переправлянні чоловіків за кордон під час війни. Про це пише “Файне місто” з посиланням на відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Затриманий попри заборону переправляв чоловіків за 3 000 доларів. Він обіцяв, що “клієнт” перетне кордон офіційно.

За даними слідства, чоловік організував схему незаконного перетину державного кордону України для громадян, яким заборонено виїзд за межі держави на період дії правового режиму воєнного стану. За 3 000 доларів США підозрюваний обіцяв допомогти у безперешкодному перетині кордону через офіційні пункти пропуску.
Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання всієї суми”, – йдеться у повідомленні.

Наразі тривають слідчі дії. Правоохоронці вирішують питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу працівників Львівського управління ДВБ НП України.

Нагадаємо, у Чернівецькій області викрили працівника лісгоспу та його спільників, які незаконно переправляли чоловіків до Румунії. За свої послуги зловмисники отримали від трьох ухилянтів 10 000 євро.
Більше: На Буковині за 10 000 євро переправляли чоловіків за кордон

Читайте також: За кордон дозволили виїжджати деяким військовозобов’язаним чоловікам: що відомо

Exit mobile version