Священник з Тернопільщини Олексій Філюк виховує трьох всиновлених дітей (Фото/Відео)

Фото: Олексій Філюк

Священник-блогер Олексій Філюк з Тернопільщини, якого знає вся країна, виховує трьох всиновлених дітей. Своєю історією він поділився із Файним містом.

Бог поклав на моє серце брати дітей-сиріт і дати їм дах над головою. Мої сини – найкращі в світі, – сказав отець.

Священник розповів, що виконання божих заповідей і життя згідно Євангелії має кожного християнина спонукати жити не своїм корисливим життям, а для когось, зокрема для діточок.

Фото: Олексій Філюк

Так, Олексій Філюк виховує трьох всиновлених дітей. Найстарший син – Віктор. Він одружений, має дружину, синочка Юліана. Середній – Сергій. Він вчиться, має дівчину, з якою разом працює. А наймолодший, Максимко, ходить в 7 клас. Над ним Олексій взяв опіку нещодавно.

Фото: Олексій Філюк

Більше: Відомий священник з Тернопільщини Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем (Фото)

Максимко в мене особливий хлопчик. Нещодавно він поганенько говорив, але сьогодні він працює з логопедом, психологом, реабілотологом і дефектологом – ми потихеньку налагоджуємо його здоров’ячко, – зазначив священник.
Фото: Олексій Філюк

Також отець зауважив, що Служби у справах дітей дуже допомагають усиновити дитину. Тому він закликав не боятися цього і відважитися, а Бог у всьому допоможе.

Проповідую не словом, а ділом. Дорогі, не бійтеся, труднощі є у всьому, але головне – відважитися, а Бог допоможе. Він допоможе і борщик зварити, і будинок побудувати, і перемогти ворога, і тілець виховати. Там, де наїдаються двоє-троє, там і четвертий наїсться.
Дорогі друзі, чужих дітей не буває, скільки ж щастя у тих дитячих очах. Заради таких моментів і таких дітей нам треба жити. Нащо нам щось важливе, якщо ми у малому Господу не вірні? Служімо Господу, живімо згідно Євангелії, перемоги в божого благословіння всім нам!, – наголосив Олексій Філюк.
Фото: Олексій Філюк

До слова, ми раніше писали про історію тернополян Богдана та Ольги, у сім’ї яких вже 16 років живе прийомна дитина. Подружжя має троє дітей і поки що шість онуків.

Детальна інформація про те, як взяти дитину до своєї сім’ї – за номером +380981747741 (Тернопільський міський центр соціальних служб).

Більше: Взяли зовсім маленькою: історія тернополян Богдана та Ольги, у сім’ї яких вже 16 років живе прийомна дитина (Відео)

Читайте також: Диван на колесах їде з Тернопільщини до Києва для збору коштів на ЗСУ (Фото)

Exit mobile version