Відомий священник з Тернопільщини Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем (Фото)

Фото: Олексій Філюк

Священник Олексій Філюк з Тернопільщини, якого знає вся країна, взяв опіку над 14-річним хлопцем. Щаслива подія сталася у п’ятницю, 29 березня. Про це пише Файне місто з посиланням на Олексія Філюка.

Фото: Олексій Філюк

Сьогодні я щасливий…
Ласкаво просимо додому, тебе Максимко!
Проповідую не лише словом, а і ділом, чужих дітей не буває… Бог є Батьком сиріт і вдів, і Він хоче почути наші молитви, наше співчуття та побачити нашу любов на дії, – написав священник на своїй фейсбук-сторінці.
Фото: Олексій Філюк

Будьте найщасливіші.Ви гордість всього світу. Поваги вам ,любові і радості на вашій життєвій стежині.Нехай вас супроводжує Господь Бог, – коментує Віра Варениця.
Фото: Олексій Філюк

Вітаємо Вас священник Олексій і всю вашу дружну родину з поповненням синочком Масимком.Будьте всі щасливі, здорові під мирним небом України. За вашу добру справу нехай Боженка береже Вас допомагає у вихованні ,настанові Ваших діточок. Ви найкращий тато і дідусь, – пише Галина Нечипоренко.
Фото: Олексій Філюк

Дуже гарний, приємний хлопчик, йому дуже повезло,він попав у люблячу велику ,дружну сім’ю. Від щирого серця радію за всіх вас і за Максимка. Рясних Божих Благословінь вам Отець Олексій і вашій дружній, люблячій Родині. Бережіть один одного. З Богом, – додає Анна Онищенко.
Фото: Олексій Філюк

Нагадаємо, це вже третя дитина, якою опікується отець Олексій. Старшого сина звати Віктор, середнього – Сергій, а молодшого – Максим. Зазначимо, що Віктор вже має дружину та дитину. 

Щиро вітаємо родину священника з радісною подією!

Читайте також: У Тернополі триває збір книг для бібліотек з регіонів, які постраждали від російської агресії

Exit mobile version