У Тернополі ремонтують дороги: на яких адресах тривають роботи

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

У різних мікрорайонах Тернополя тривають поточні ремонти доріг, прибудинкових територій, тротуарів та сходових маршів. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Сьогодні, 26 квітня, на вул. Гайовій проводиться влаштування верхнього шару асфальту. На цій вулиці буде перекритий рух транспорту до 27 квітня. Після влаштування асфальту, з понеділка, проводитиметься асфальтування дорожніх заїздів (без перекриття руху транспорту).

Також тривають роботи на вул. Андрія Сахарова (від вул. Романа Купчинського в напрямку до ВНС), де працівники підрядної організації виконують мощення фігурними елементами та нарощення горловин оглядових колодязів.

На вул. Романа Купчинського, вул. Текстильній, просп. Степана Бандери та просп. Злуки проводяться роботи з нарізання карт дорожнього полотна (фреза мала), після чого будуть виконуватись роботи з влаштування асфальтобетонного покриття.

Триває ремонт сходового маршу на вул. Дружби, між будинками №3 та №7, та заміна водовідвідних лотків на вул. Володимира Лучаковського, 11, 13.

Разом з тим продовжуються ремонти на прибудинкових територіях за адресами:  вул. Замкова, 5, вул. Збаразька, 31, вул. Київська, 6, та просп. Злуки, 53.

Додамо, найближчим часом після завершення тендерних процедур та процесу відбору підрядників на вулицях Тернополя розпочнуть поточний ремонт місць розкопок, що утворились після ліквідації пошкоджених ділянок теплових мереж.

Читайте також: У Тернополі збільшать кількість автобусів і тролейбусів до міських кладовищ на Великодні свята

Exit mobile version