Воїни тернопільської 105 бригади ТрО освятили паски на передовій

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Військовослужбовці 105 окремої бригади ТрО, сформованої на Тернопільщині, освятили паски в районах виконання завдань. Про це пише “Файне місто” із посиланням на пресслужбу бригади.

Попри щільний графік чергувань захисники знайшли час та можливість, щоб підтримати Великодні традиції. І хоча замість кошика куди виклали крашанки був бойовий шолом, бійці з радістю та бойовим духом освячували їх.

Військовий капелан бригади Євген Флиста під час окроплення побажав сили духу, здоров’я, швидкого повернення додому із перемогою захисникам, щоб наступного року усі в колі родин відзначали це свято.

Ми максимально підготувалися до цього свята, відбулися богослужіння в підрозділах, освячення пасок, був спільний святковий сніданок. Військовослужбовці мали змогу помолитися, посповідатися. Зараз я їду на Запорізькій напрямок, де також наш батальйон чекає на спільну молитву, буду разом з ними у цей святковий та водночас відповідальний день, – зазначив отець Євген.

Також капелан додав, що у цей день люди відзначають свято життя, перемоги над смертю, світла над темрявою. Саме таке життя українські військовослужбовці захищають сьогодні.

Вони вибирають завтрашній день, щоб усі покоління мали можливість жити вільно у своїй країні, любити, радіти та веселитесь, – наголосив Євген Флиста. – Усе це разом матимемо після перемоги, тому нехай Господь завжди допомагає в усьому, нехай він буде в наших серцях і захистить від усякого зла

Читайте також: У Міноборони розповіли, коли і як запрацює Е-кабінет військовозобов’язаного

Exit mobile version