Молодь Тернопільської громади запрошують створити власний проєкт

Молодь Тернопільської громади запрошують реалізувати власний проєкт у напрямку «Вода, санітарія, гігієна» задля реалізації Глобальної цілі сталого розвитку №6 «Чиста вода та належні санітарні умови». Національний набір на молодіжну інноваційну програму  UPSHIFT по всій Україні запустив Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із партнерами. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

У національному наборі  візьмуть участь 10 команд, які впроваджуватимуть свої суспільно-корисні проєкти по всій країні.

Майбутні команди можуть гуртуватися навколо вирішення наступних проблем:

Учасники/ці програми навчаться працювати у команді, аналізувати виклики та нестандартно мислити. У супроводі менторів вони знайдуть ефективні рішення проблем, які їх турбують та створять проєкт, що вирішуватиме проблеми пов’язані з доступом до води, санітарією та гігієною і отримають ресурси на його реалізацію.

Що потрібно для участі?

Кінцевий термін подачі заявок: 19 травня, 2024.

Більше дізнатися про програму та особливості національної хвилі можна буде під час онлайн зустрічі 9 травня о 17:00.  Щоб отримати посилання на зустріч, потрібно зареєструватися:  https://forms.gle/ajBiEhLCaR5Mu7YJ9.

Довідка

UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. Програма надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн), отримати менторську підтримку та ресурси, щоб створити соціально важливі проєкти.

Читайте також: Вступна кампанія 2024: зміни, про які варто знати абітурієнтам

Exit mobile version