“В “пташки” почався синдром надєньки савченко”, – Фаріон відреагувала на звинувачення парамедикині Катерини Поліщук

Фото з мережі Інтернет

Ірина Фаріон не припиняє переходити межі. Цього разу вона відреагувала на публікацію тернопільської “Пташки” Катерини Поліщук, приписавши їй “синдром надєньки савченко” та назвавши подругою Медведчука. Про це пише Файне місто на Telegram-канал Фаріон.

Після гучних та образливих заяв мовознавиці про російськомовних воїнів, Фаріон почали критикувати захисники, громадські діячі та блогери. Її слова зачепили захисників України сильно, адже такою поведінкою вона лише провокує нові скандали та відволікає українців від більш важливих справ та проблем, які можуть коштувати чийогось життя.

До Фаріон звернувся командир “Азову” і висловив все, що думає. Слідом за ним емоційний допис написала Катерина Поліщук.

Читайте більше: “Я вважаю вас проектом кремля”, – тернопільська “Пташка” про Ірину Фаріон

Ірина написала цілий пост у своєму Telegram-каналі, де вона каже, що думає про парамедикиню.

Падоньку! “Пташка” з Азовсталі назвала мене “проектом кремля”. Бачу, що в “пташки” почався синдром надєньки савченко. А може, ця “пташка” кави з “гардоном” випила, і він їй це у вушко шептув з методички Медведчука. Бідолашна панночка. Свят. Свят. Свят. Порятуйте її хтось. Цікаво, що ця панночка читала з моїх праць, скільки моїх програм бачила, про скільки україноцетричних проєктів чула? Гарна подруга в надєнькі від Медведчука. Співчуваю. І такі метаморфози бувають, – пише Ірина Фаріон.
Скриншот з Телеграм-каналу Ірини Фаріон

“Не на тих ти, бабусю, напала”, – Катерина Поліщук про допис Ірини Фаріон

На цю публікацію Поліщук відреагувала у stories в Instagram з особистим коментарем.

Ох, не на тих ти, бабусю, напала. Ох не на тих. Ох, не за тих ти воюєш, бабусю. Не за тих, – написала Катерина.
Скриншот зі stories в Instagram Катерини Поліщук

Студенти “Львівської політехніки” вимагають звільнення Фаріон

До слова, активісти з університету “Львівської політехніки” звертаються до керівництва закладу із докором, чому вони дозволяють працювати людині, яка паплюжить честь українських воїнів. Одна із таких листівок доповнена заявою полку “АЗОВ”, яку бійці опублікували російською мовою у відповідь на висловлювання Фаріон.

Головний лозунг таких оголошень – “Фаріон – геть із політехніки”.

Оголошення із закликом звільнити Фаріон (фото: 4studio.com.ua)

Невдовзі після розміщення цих оголошень керівництво навчального закладу відреагувало на заклик студентів і пояснило свою позицію щодо скандальної заяви Фаріон.

Також вони додали, що кожен воїн, який боронить нашу землю, незалежно від віросповідання чи мови спілкування, заслуговує найвищої поваги і вдячності. І це – позиція університету.

Читайте також: Тернополянка потрапила “на гачок” ворожки-шахрайки

Exit mobile version