Тернополянка потрапила “на гачок” ворожки-шахрайки

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Невідома жінка переконала мешканку Тернополя, що на ній лежить родинне прокляття. Вона пообіцяла зняти з жінки “пороби” та допомогти в особистому житті за передоплату. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Оголошення про надання послуг з ворожіння потерпіла знайшла в Інтернеті. Тернополянка списалася з ворожкою в месенджері і замовила зняття поробів. “Провидиця” погодилася усе зробити, але після того, як клієнтка внесе передоплату. Дівчина перерахувала на електронний гаманець псевдоворожки 4 тисячі гривень.

Згодом шахрайка переконала клієнтку, що на ній лежить родинне прокляття. Щоб його позбутися, потрібно провести ритуал очищення золота, яке носить на собі. Жертва афери не тільки відправила поштою власні золоті вироби зловмисниці, а ще й оплатила за проведення спеціальних ритуалів 5 тисяч гривень.Коли аферистка перестала відповідати на дзвінки, а згодом зникла з мережі, краянка зрозуміла, що її обманули.

Зрозуміла, що стала жертвою аферистів тернополянка після того, як жінка перестала відповідати на дзвінки, а також зникла з мережі.

За допомогою потерпіла звернулась до поліції. За фактом шахрайських дій дізнавачі розпочали кримінальне провадження.

Читайте також: На Тернопільщині жінка підмовила сусіда вкрасти причіп чоловіка

Exit mobile version