На Тернопільщині поліцейські оголосили підозру водієві, причетному до смертельної ДТП

Фото: Нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині загинув чоловік і постраждали 5 людей після ДТП. Правоохоронці оголосили 32-річному жителю Чорткова підозру за ч. 2 ст. 286 ККУ. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Нагадаємо, аварія трапилася 29 жовтня близько 14:45 на трасі Бучач – Чортків – Скала Подільська. Водій автомобіля «Infiniti FX35» виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у «Peugeot 406». Кермувальник «Peugeot 406» від отриманих травм помер на місці події. Пасажира з його авто, а також водія та трьох пасажирів з іншого транспортного засобу з переломами та травмами різного ступеня тяжкості доправили до лікарні. Серед потерпілих – 4-річна дівчинка.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група та представники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.  Водія «Infiniti FX35» затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. У чоловіка взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. 

Згодом громадський активіст Роман Довбенко повідомив, що водієм, який виїхав на зустрічну смугу, був син судді Чортківського суду, адвокат Дмитро Квятковський. Роман зазначає, що наче має інформацію від одного з медиків, що зараз винуватця ДТП “роблять тверезим у лікарні”. Відтак Довбенко закликав Державне бюро розслідувань невідкладно перевірити цю інформацію.

Триває слідство. 

Читайте також: Суд ухвалив остаточне рішення щодо скандалу довкола “Пантеону Героїв” у Тернополі

Exit mobile version