На Чортківщині загинув чоловік і постраждали 5 людей після ДТП (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернопільській області одна людина загинула, а 5 постраждалих потрапили до лікарні після аварії на Чортківщині. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільщини.

За даними поліції, ДТП сталася на автодорозі Монастириська-Бучач-Чортків-Скала Подільська поблизу Чорткова. Водій автомобіля «Infiniti FX35» виїхав на смугу руху зустрічного руху та врізався у «Peugeot 406».

Кермувальник «Peugeot 406» від отриманих травм помер на місці події. Пасажира з його авто, а також водія та трьох пасажирів з іншого транспортного засобу з переломами та травмами доправили до лікарні. Серед потерпілих – чотирирічна дівчинка, – йдеться у повідомленні правоохоронців.
Фото: Нацполіція Тернопільщини

На місці події також працювали рятувальники. Вони деблокували потерпілих і загиблого.

Для ліквідації наслідків ДТП на місце події залучалося 2-ге відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини, котрим проведено рятування 3-х травмованих осіб, шляхом їх деблокування з пошкоджених автомобілів (1 постраждалий з автомобіля «Peugeot 406» та 2-х з автомобіля «Infiniti»), деблоковано загиблого водія, 1972 року народження, автомобіля «Peugeot 406», а також вжито заходи щодо недопущення виникнення пожежі на місці ДТП, – зазначили у 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області.
Фото: Нацполіція Тернопільщини

Водія «Infiniti FX35» затримали відповідно до статті 208 КПК. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. 

Обидва факти внесені в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ. Триває слідство. 

Читайте також: У Тернополі згорів дачний будинок (Фото) 

Exit mobile version