Двоє людей загинули у жахливій ДТП на Тернопільщині (Фото)

У неділю, 7 серпня, на Тернопіллі сталася страшна автопригода. В результаті зіткнення двох легковиків загинули 2 людини, ще 3 – поранені. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільщини.

Близько 10-ої години ранку на дорогу М-30 між селами Шибалин та Комарівка Бережанської громади виїжджали рятувальники. За попередніми даними, зіткнулися легковики “Škoda Octavia” та “Mercedes-Benz GLE 350”.

Внаслідок події двоє людей загинули, троє травмовано. Рятувальниками 7 ДПРЧ 2 ДПРЗ Головного управління здійснено відключення акумуляторних батарей та знерухомлення автомобіля опорами. За допомогою різака гідравлічного WEBER – RESCUE RSU 210 Plus проводилося розрізання дверних петель автомобіля і стійки, телескопічним гідравлічним рятувальним домкратом WEBER – RESCUE RZT2 – 1500 проведено деблокування загиблих, – йдеться у повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, “Файне місто” писало, що 6 серпня на автодорозі М 09 Тернопіль- Львів-Рава- Руська (поблизу с. Озерна) також зіткнулися двоє легкових автомобілів – “Ford Focus” та “SEAT Alhambra”.

Як повідомили в управлінні ДСНС, внаслідок події 2 людей загинули, попередньо ще 3 – поранені. Рятувальники здійснили комплекс заходів для недопущення загорання на місці події та надали допомогу постраждалим.

Читайте також: Вбила і ховала тіло у ванній: у сусідній із Тернопільщиною області викрили вбивство 4-місячної давності (Фото)

Exit mobile version