Вбила і ховала тіло у ванній: у сусідній із Тернопільщиною області викрили вбивство 4-місячної давності (Фото)

Фото: з відкритих джерел

На Львівщині поліцейські затримали жінку, яка близько 4 місяців тому нанесла знайомому смертельний удар ножем. Від квітня тіло 49-річного мешканця одного з сіл Львівського району переховувалось у жінки вдома. Правоохоронці знайшли його вже у напіврозкладеному стані. Про це пише «Файне місто» із посиланням на Поліцію Львівської області.

4 серпня, близько 19.45, поліцейський офіцер громади Мурованської ОТГ під час патрулювання території відчув специфічний запах поблизу одного з будинків у селі Муроване та викликав слідчо-оперативну групу. Невдовзі правоохоронці виявили у ванній кімнаті помешкання, яке належить 40-річній місцевій мешканці, напіврозкладене тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у поліції, стався випадок напередодні Великодніх свят. Під час розпивання спиртних напоїв, між загиблим та власницею помешкання виник конфлікт, в ході якого жінка вдарила гостя кухонним ножем у груди. Від отриманих травм чоловік помер, а жінка сховала тіло у ванній кімнаті.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання –  позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також: У Чорткові чоловік продавав сотні літрів підробленого алкоголю (Фото)

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Exit mobile version