Любив і боровся за Україну до останнього подиху: на війні загинув активіст-військовий Назар Мялікгулиєв (Фото)

Назар Мялікгулиєв// Фото: із соцмереж

Тернопільщину сколихнула сумна звістка. На війні загинув відомий громадський активіст, партієць, військовий та відданий патріот України Назар Мялікгулиєв. Про це пише “Файне місто”.

Назар був бійцем 10 гірсько-штурмової бригади ЗСУ. Захищав Україну ще з 2014 року. Він загинув на східному напрямку оборони під час виконання бойового завдання.

Його життєвим кредо було “Україну кохайте, Батьківщину любіть” і він до останнього подиху, до останнього стуку серця боровся за свою Україну, яку він бачив вільною, сильною, європейською без зла, війни і русні.
Коли почалося повномасштабне російське вторгнення, він ні секунди не вагався – зібрав все своє екіпірування і вирушив захищати свою країну. З перших днів війни у 2014-ому і з перших днів війни тепер у 2022-ому…
У Назара залишилися дружина та діти… – пише політик Степан Барна.

Любив Україну понад усе

Назар Мялікгулиєв родом з Теребовлянської громади Тернопільського району. Народився 1990 року. Все життя активно займався громадською діяльністю та прагнув зробити кращим життя у рідній країні. Одружився з волонтеркою Галиною Шупер, останні роки проживав з нею у Козові. З 2014 року захисник боровся у гарячих точках, а його вірна дружина допомагала в тилу.

Перед війною був у Португалії. Коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, боєць не зміг залишатися осторонь, повернувся та поїхав на передову.

Активіст любив поезію. Захоплювався написанням віршів та хотів видати власну збірку, але бажаному не судилося стати реальністю…

Члени громадського формування “САМООБОРОНА КОЗІВЩИНИ”, Громадської ветеранської організації «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України» висловлюють щирі співчуття з приводу непоправної втрати рідним і близьким покійного Назара.
Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя, захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє.
Про чин похорону і час повідомимо додатково, – зазначає Оксана Захарків.

Без батька залишились 3 дітей. У мережі люди просять допомогти фінансово родині.

Реквізити: 5168742726024684 – Галина Шупер

До слова, у Ланівцях під звуки сирен та на колінах зустріли тіло прикордонника Сергія Петровського. захисник помер на Харківщині.

Більше: Під звуки сирен та на колінах зустріли тіло прикордонника Сергія Петровського у Ланівцях (Фото)

Назар Мялікгулиєв
Фото: із соцмережі Фейсбук
Exit mobile version