В обіймах побратимів біля пам’ятника Степану Бандері: у Тернополі одружився тренер-військовий (Фото)

У Тернополі фітнес-тренер, який нещодавно поповнив лави ЗСУ, одружився з коханою біля пам’ятника Степану Бандері. Молодят зустрічали під аплодисменти та в обіймах побратимів. Про це повідомив військовий Юрій Кульпа, пише “Файне місто”.

Пара познайомилася 4 роки тому. До війни Віктор був фітнес-тренером в спортклубі, а Руслана його ученицею. Коли розпочалося повномасштабне російське вторгнення чоловік добровольцем пішов до лав територіальної оборони Тернопільщини.

Наречена переживала коли чоловік йшов на службу, тим паче в країні війна, але згодом змирилась та відпустила, бо хто як не вони (чоловіки) захистять нас, виженуть окупанта з країни де будуть народжувати й проживати молодята, – пише Юрій.

Про плани молодята розповідають не охоче, кажуть, на все Божа воля. Дружина Руслана каже, що все наздоженуть, збудують та примножать, головне – щоб Віктор повернувся живим та здоровим.

Без гучних гулянь, з найдорожчими, – прокоментував подію командир підрозділу, в якому служить боєць.

Військовослужбовці по-братерськи привітали новостворену сім’ю. Місце зустрічі обрали невипадково – поблизу пам’ятника Степану Бандері.

До слова, фільм військового з Тернопільщини переміг на міжнародному фестивалі.
Більше: Фільм військовослужбовця з Тернопільщини переміг на міжнародному кінофестивалі (Фото)

Читайте також: У Бучачі в річці знайшли старовинний хрест, який скинули за радянської влади (Фото)

Exit mobile version