Автомобілі псевдоволонтерів Козаків з Ланівців передадуть бійцям на передову – Богомол

Суд над Іваном Козаком і його спільниками// Фото: Файне місто

Автомобілі братів Козаків з Ланівців передадуть на передову. Нагадаємо, це ті самі 8 елітних авто, які нібито придбали псевдоволонтери за кошти, що збирали для ЗСУ. Про це повідомив начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол на брифінгу Ради оборони області.

В продовженні цієї історії, двом підозрюваним обрано запобіжні заходи – по мільйону з хвостиком, застави внесені не були, вони перебувають під вартою, їхні машини, точніше куплені на гроші, які вони збирали як волонтери в людей – вартістю по 12 тися доларів авто, які вони вже переоформили на себе, завтра у кількості 8 штук будуть перенаправлені у Луганську область для потреб військових, – розповів Олександр Богомол.

Нагадаємо, нещодавно Тернопільщину сколихнула резонансна новина. Двох братів, Андрія та Івана Козаків, підозрюють у масштабному розкраданні коштів, які ті збирази на допомогу військовим. За даними слідства, організатори Благодійного фонду загалом заробили 13 мільйонів гривень.
Більше: Заробили 13 мільйонів гривень: у Тернополі псевдоблагодійники наживалися на допомозі для ЗСУ (Фото)

12 травня відбувся суд над підозрюваними. На засіданні Іван Козак говорив, що його з братом та батьком хочуть зганьбити, вони готові співпрацювати зі слідством та довести, що невинні. 
Більше: “Я цього так не залишу. Поїду до Президента!”: у Тернополі обрали запобіжний захід для підозрюваного Івана Козака (Відео)

Читайте також: “Продав” на пів мільйона гривень неіснуючих бронежилетів: у Тернополі зловили шахрая (Відео)

Exit mobile version