Торт для Максимка: задля порятунку хлопчика зі СМА у Тернополі організували “солодку” лотерею

Фото ілюстративне

Допоможіть Максимку Антонишину, який хворіє рідкісним генетичним захворюванням СМА, одужати. Для цього потрібно не багато – взяти участь у смачній лотереї від Олі Бітківської.

Кожен учасник благодійної акції має придбати номерок, вартість якого 50 гривень. Всього їх 100. Кількість номерків в одні руки не обмежена. Коли всі номерки будуть придбані, відбудеться розіграш. Переможець отримає смачний домашній торт, вагою 3 кілограми.

Усі кошти, зібрані від продажу номерків, одним платежем перерахують на картку мами Максимка Антонишина.

Аби придбати номерок – перейдіть за посиланням: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3012299855667125&id=100006614199159

Нагадаємо, Максимко Антонишин бореться із рідкісною недугою – СМА. Про страшну хворобу сина батьки дізналися, коли йому було 10 місяців. Аби врятувати малюка, йому потрібно терміново ввести укол, вартість якого 2,3 мільйони доларів. Препарат зупиняє прогресування хвороби і дітки зі СМА починають жити повноцінно.

Читайте також: “Серце розривається. Очі сина повні страху, а вдіяти нічого не можу”: тернополянка благає про допомогу

Зазначимо, що укол Zolgensma можна виграти у благодійному розіграші, які проводять іноземні країни. Щасливий білет у долі вже виграли двоє діток з Тернопільщини, у яких також діагностували СМА – це Арсенко Борис та Марчиків Юрків. Детальніше: На Тернопільщині ще одна дитина зі СМА отримала життєвонеобхідний укол за 2 мільйони доларів

Читайте також: “Хочеться кричати на весь світ”: батьки Арсенка Бориса зупинили збір коштів для порятунку сина (Відео)

Exit mobile version