“Хочеться кричати на весь світ”: батьки Арсенка Бориса зупинили збір коштів для порятунку сина (Відео)

Батьки малого Арсенка Бориса, який бореться зі спінальною м’язовою атрофією, зупинили збір коштів. Необхідний препарат хлопчик виграв та отримає його безоплатно від компанії, яка його виготовляє. Кошти, які вдалося зібрати до цього часу, розділять між дітками, які хворіють аналогічним захворюванням. Радісною новиною батьки поділилися в соцмережі.

“Збір закрито! Наша сім’я мріяла про цих два слова цілих 4 місяці!!! Скільки разів ми уявляли собі це?! Мільйон!!! Але тих почуттів, які відчуваєш в цей момент словами просто не описати! Цей особливий день настав!!! Хочеться про це кричати на ВЕСЬ світ!!! Арсенко виграв препарат Zolglensma в лотерею!!! Ми хочемо подякувати всім і кожному з вас за цих 4 місяці!!! Вас тисячі, тих, які полюбили нашого Арсенка, як свого, як рідного і він своєю щирою дитячою любов’ю полюбив кожного з вас!!! Без вашої підтримки ми б не змогли пройти цей шлях. Дякуємо!!! ЗА ВСЕ!!!”,- повідомили батьки хлопчика.

Нагадаємо, медики діагностували в Арсенка Бориса СМА. Аби врятувати життя маленького хлопчика зі Скалата Арсенка Бориса, потрібен всього лише один укол. Його вартість 2,3 мільйони доларів США.

Варто зазначити, що досі триває збір коштів для лікування Максимка Антонишина з Тернопільщини. У хлопчика також діагностували СМА. Дитинка потребує такого ж рятівного уколу, як і Арсенко Борис. Тому, будь ласка, допоможіть й батькам Максимчика одного разу повідомити усім, що збір коштів завершено у зв’язку з тим, що необхідну суму коштів зібрано. Що укол буде, що вони встигли.

Детальніше про Максимка Антонишина дізнавайтеся із наших попередніх матеріалів: У Тернополі на підтримку Максимка Антонишина запрацювала благодійна крамниця (Наживо)

Читайте також: Максимко Антонишин з Тернополя бореться за життя: що руйнує організм дитини, та як допомогти малюку

Читайте також: Потрібен всього мільйон добрих сердець і життя Арсенка Бориса зі Скалата буде врятовано (Відео)

Exit mobile version