У Тернополі на підтримку Максимка Антонишина запрацювала благодійна крамниця (Наживо)

У Тернополі задля порятунку хворого малюка запрацювала благодійна крамниця. Сюди всі охочі та небайдужі громадяни можуть приносити різні речі та одяг. Виручені від продажу товару кошти спрямують на лікування Максимка Антонишина. У хлопчика – рідкісне генетичне захворювання СМА (спінально-м’язова атрофія). Щодня хвороба невблаганно руйнує організм малюка, та порятунок є – укол. Його вартість – 2,3 мільйони доларів.

Батьки Максимка дуже сподіваються, що благодійна крамниця припаде до душі тернополянам та гостям міста. Вірять, що їм все ж таки вдасться назбирати таку життєво необхідну для синочка суму грошей.

Читайте також: Дмитрик Грундовський з Тернополя народився з множинними патологіями: потрібна допомога (Відео)

Більш детально про роботу благодійного магазину – у відеоматеріалі. Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Нагадаємо, про страшну хворобу сина батьки дізналися, коли Максимчику було 10 місяців. Сьогодні малюку півтора року. Дитина не може самостійно ні сидіти, ні тим більше ходити. Володимир та Юлія Антонишини не можуть словами описати й частини того, що відчувають. Вони знають, порятунок для їхнього малюка є, але чи вдасться їм скористатися цією можливістю – залежить лише від благодійників. Тож, якщо у вас є можливість допомогти – скористайтеся нею. На рахунку кожна хвилина, кожна гривня.

Читайте також: Світло надії: допомоги небайдужих потребує Ольга Воробйова та її 7-річний син Макарчик (Наживо)

Exit mobile version