Гірко! У великій родині рятувальників Тернопільщини зіграли весілля (Фото)

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Сьогодні, 22 липня, у великій, дружній родині рятувальників Тернопільщини радісна подія – на весільний рушник стали Вадим Петльовий та Марія Шершньова. Наречений – начальник караулу частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення в м.Тернопіль. Наречена – диспетчер 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Збараж.

І Вадим і Марія – співробітники Головного управління Державної служби України у Тернопільській області. Саме тут 3 роки тому вони зустрілись, познайомились та закохались. І саме звідси сьогодні, під миготіння проблискових маячків і акомпанемент звуків сирени, в кращих традиціях пожежно-рятувальної служби, вирушили у нове життя.

“Щиро вітаємо молодят з одруженням та бажаємо довгих і щасливих років сімейного життя в любові, розумінні, злагоді та добробуті”, – бажають молодятам у ГУ ДСНС у Тернопільській області.

Редакція “Файного міста” приєднується до привітань. Бажаємо міцного кохання, довгих та щасливих років подружнього життя. Гірко!

Читайте також: Розваги для малюків: як працює тернопільський ляльковий театр влітку (Наживо) 

Exit mobile version