Розваги для малюків: як працює тернопільський ляльковий театр влітку (Наживо)

Фото з відкритих джерел

Тернопільський академічний театр актора і ляльки запрошує у гості маленьких тернополян та гостей міста. Актори пропонують до уваги не один десяток вистав для глядачів різних вікових категорій. Не припиняють працювати й влітку.

Про роботу закладу в період канікул – керівник літературно-драматургічної частини Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки Наталя Волянюк та старший адміністратор Юлія Гуменюк.

Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Зазначимо, що Тернопільський академічний театр актора і ляльки є неодноразовим учасником і дипломантом багатьох фестивалів театрів ляльок у Луцьку, Ужгороді, Львові, Вінниці, Чернігові, Запоріжжі, Фрунзе (Киргизія), Каунасі (Литва), Рудольфштадті (Німеччина), Жешуві (Польща), Крагуєваці (Сербія), Подгоріці (Чорногорія). За роки існування на сцені театру поставлено більше сотні прем’єрних вистав для юних та дорослих глядачів.

Важливо також, що 19 травня 2006 року наказом Міністерства культури і туризму України Тернопільському обласному театру актора і ляльки був наданий статус академічного.

Читайте також: Мотопробіг на підтримку єдності України у Тернополі (Наживо)

Exit mobile version