Немовлята, залишені у тернопільському “Вікні життя, вже зустрілися з потенційними батьками (Відео)

Троє немовлят, яких напередодні Великодня породіллі залишили у тернопільському “Вікні життя”, мають всі шанси вже зовсім скоро отримати родинне тепло та затишок. Володя, Іринка та Богданчик – саме так назвали діток у медзакладі, вже зустрілися з потенційними батьками. Тепер справа за малим – остаточна відповідь від можливих майбутніх матусь і татусів.

Більше про стан дітей та процес підготовки до передачі Іринки, Богданчика та Володі у родини – генеральний директор КНП “Тернопільський обласний спеціалізований будинок дитини Тернопільської облради Інга Кубей.

“Діти ростуть, жваві, клопоту персоналу не приносять, активно агукають та гарно реагують. Плачуть, коли хочуть їсти та спатки. Загалом, діти досить гарно набрали вагу. Відзначу, що у кожного із цих малюків вже проявляються індивідуальні риси характеру.

Є потенційна черга. І відповідно до неї потенційним батькам було запропоновано тих діток, які є у нас. Подружжя, яке прийшло знайомитися з двійнятами, досить добре їх сприйняло, без будь-яких упереджень. Справляються досить добре – мама бере один візочок, батько інший і йдуть на прогулянку із дітьми на території закладу. Потенційні батьки Володі також задоволені та радіють знайомству”, – розповідає Інга Кубей.

Інга Кубей наголосила, потенційні батьки, які вже зустрілися з немовлятами, налаштовані досить позитивно. Проте остаточне рішення буде відомо через 10 днів – стільки часу дається на роздуми. При цьому, варто відзначити, що за певних обставин цей термін може бути продовжений.

На сьогодні усіх трьох дітей вже похрестили. Двійнятка носять імена Іринка та Богданчик, третій малюк – Володя. Та, за бажанням, майбутні батьки згодом зможуть змінити особисті дані донечки чи синочка. Більше – у відеоматеріалі.

Нагадаємо, 27 квітня у «Вікні життя» при пологовому відділенні Тернопільської міської лікарні №2 невідома жінка залишила немовля. Хлопчик був здоровий та мав на той час вже близько двох тижнів від народження. Біля дитини також були предмети першої необхідності – одяг та засоби гігієни. Дитинку назвали Володею Великоднім.

Читайте також: Голубі оченята та руде волосся: що відомо про немовля, якого мати залишила у “Вікні життя” в Тернополі (Відео)

Вдруге за тиждень від немовлят відмовилися вже 29 квітня. Породілля принесла та залишила у “Вікні життя” двійнят – хлопчика та дівчинку. Детальніше про це читайте у попередньому матеріалі: У Тернополі чергова відмова від немовлят: у “Вікні життя” медики знайшли двійнят

Читайте також: Створивши одне життя, штовхає згубити два: історія тернополянки

Exit mobile version