Голубі оченята та руде волосся: що відомо про немовля, якого мати залишила у “Вікні життя” в Тернополі (Відео)

Вже другу добу без материнських рук, та під опікою медперсоналу, перебуває новонароджений хлопчик Володя Великодній. Саме так назвали медичні працівники немовля, яке мати залишила у “Вікні життя” при пологовому будинку у Тернополі. Лікарі кажуть, поруч з дитиною були речі першої необхідності, а сам хлопчик був нагодований та тепленько одягнений.

“Поступив дзвінок о 10:30 годині ранку 27 квітня. Ми оглянули дитину, стан її був задовільний. Він був тепленький, зігрітий, нагодований. Ми його забрали до нас, взяли всі необхідні аналізи. Хлопчик здоровий. Важив 3 кілограми 420 грамів. На сьогодні він додав у вазі ще 40 грамів. Ріст 52 сантиметри”, – розповідають у пологовому будинку.

Зараз малюк перебуває в пологовому будинку під наглядом персоналу. На 8-9 добу його переведуть в обласну дитячу лікарню, де його оглянуть всі необхідні спеціалісти. У подальшому хлопчик перебуватиме під опікою дитячого будинку «Малятко», що знаходиться також у Тернополі.

Якщо ви маєте бажання та змогу допомогти малюку, то на сьогодні він потребує підгузків, гіпоалергенної суміші та одягу відповідного віку. Допомогу новонародженому кожен охочий може принести до пологового відділення Тернопільської міської лікарні №2.

Читайте також: Двом жителям Тернопільщини пересадили нирки від померлого донора

Exit mobile version