У Тернополі чергова відмова від немовлят: у “Вікні життя” медики знайшли двійнят

Сьогодні, 29 квітня, близько 17:00 години у “Вікні життя” пологового будинку, що на вулиці Купчинського у Тернополі, медики знайшли одночасно двох новонароджених. Це вже другий випадок за цей тиждень, коли мати відмовляється від дітей опісля їх народження.

Як повідомили в медичній установі, двійнята народилися зовсім нещодавно та, скоріш за все, поза межами медичного закладу, пуповина перев’язана підручними засобами. У немовлят є ознаки переохолодження тіла, зараз лікарі їх відігрівають. Діти доношені.

Лікарі також зазначили, що поруч з дітьми не було необхідних для немовлят речей. Одягнуті хлопчик та дівчинка були одягнуті у вже не нові комбінезони.

Більш детально про стан двійнят – дивіться у прямому ефірі на нашому сайті завтра, 30 квітня. Переглянути відео ви також зможете на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Нагадаємо, 27 квітня у “Вікні життя” у цьому ж пологовому будинку мати залишила хлопчика. Проте, на відміну від двійнят, новонароджений був нагодований, доглянутий, поруч із ним породілля залишила всі необхідні на перший час для малюка речі.

Детальніше – у попередньому відеоматеріалі: Голубі оченята та руде волосся: що відомо про немовля, якого мати залишила у “Вікні життя” в Тернополі (Відео) 

Exit mobile version