У Тернополі триває будівництво сучасної транспортної розв’язки Гаївським мостом (Відео)

Фото з відкритих джерел

У Тернополі триває будівництво сучасної дворівневої транспортної розв’язки Гаївським мостом. Роботи тут тривають безперервно, незважаючи на погоду. Завершити будівництво цього мосту планують вже до 24 серпня цього року. Зауважимо також, що зараз шляхопровід є проїзною частиною дороги М-12, та вже невдовзі стане частиною нового автошляху М-30.

“Проводяться роботи з монтажу балок ще одного шляхопроводу, який буде служити для пропуску транспорту через об’їзну дорогу, а під низом буде проходити дорога, яка з’єднуватиме вулицю Гайова із населеним пунктом Великі Гаї. Завершити зазначені монтажні роботи ми плануємо сьогодні.

Завершити основну частину робіт з будівництва цієї транспортної розв’язки плануємо до Дня міста, 28 серпня. Цілковите завершення будівництва залежатиме від погодних умов”, – розповідаєє керівник підрядної організації “Тернопільмістобуд” Юрій Левкович.

Нагадаємо, на Тернопільщині цьогоріч планують відремонтувати понад 200 кілометрів доріг. Основним пріоритетним об’єктом будівництва є нова дорога міжнародного значення М-30 “Стрий-Ізварине”. Автошлях збігається з уже існуючим на території Тернопільщини М-12 та перетинає область зі сторони Хмельниччини до межі з Івано-Франківською областю. Зазначена дорога буде найдовшою в Україні. Детальніше – у попередньому матеріалі: Відновлення мостів та ремонт доріг на Тернопільщині 2021: які автошляхи відремонтують (Відео)

Читайте також: У Тернополі триває будівництво сучасної станції знезалізнення води (Відео)

Exit mobile version