Тернополяни можуть записатися на щеплення проти Covid-19 онлайн

Відтепер українці можуть записуватись у чергу на щеплення проти Covid-19 онлайн. Послуга доступна завдяки мобільному додатку або порталу “Дія”, та у контакт-центрі МОЗ з питань коронавірусу. Як зазначають медики, запис до листа очікування вакцинації допоможе правильно розподілити вакцину між регіонами, уникнути черг та зайвого контакту з людьми.

Записатися в чергу онлайн можуть люди віком від 18 до 59 років. Після запису людина отримає сповіщення про доступний для неї запис на щеплення. При цьому слід зазначити, що попередній запис до листа очікування не є записом до лікаря. 

Зверніть увагу: працівникам закладів охорони здоров’я, освіти, соціальної сфери, інтернатів, будинків для людей похилого віку та інших спеціалізованих закладів, військовослужбовцям та працівникам структур державної безпеки не потрібно записуватись. Роботодавець самостійно внесе вас до списків та повідомить про дату щеплення. Пам’ятайте, що запис до листа очікування не є записом до лікаря.

Нагадаємо, на Тернопільщині стартувала вакцинальна кампанія. Першими, хто підпадає під щеплення, є лікарі, які безпосередньо працюють з пацієнтами, хворими на коронавірус, та літні люди. За перших два дні у Тернополі вакциною від коронавірусу щепилися півтори сотні медиків.

Більш детально – у попередньому матеріалі “Файного міста”: У Тернополі за два дні від Covid-19 щепилися 150 медиків із 400: що відомо про вакцину (Відео)

Читайте також: Тернопільщина отримала 16 тисяч доз вакцини від Covid-19: коли розпочнуть щеплення (Відео)

Exit mobile version