Тернопільський суд переніс розгляд справи Олега Струня – винуватця смертельної ДТП у Петриках

Фото з судового засідання з 25.01.2022 // Джерело: Файне місто

Сьогодні, 25 січня, у Тернопільському міськрайонному судді мало відбутися судове засідання у справі тернополянина Олега Струня. Чоловік зізнався поліції, що 16 років тому вчинив ДТП у селі Петриків поблизу Тернополі. Тоді в автопригоді загинули дві юні дівчини. Проте розгляд справи вкотре перенесли, зокрема цього разу через відсутність одного із свідків. Наступне судове засідання заплановане на 9 лютого 2022 року.

Зазначимо, що нещодавно суд випустив екс-податківця, тернополянина Олега Струня під домашній арешт. Про рішення, ухвалене Тернопільським апеляційним судом 20 січня 2022 року, повідомила сестра-близнючка однієї із загиблих дівчат Зоряна Кравець. 

Читайте також: У Тернополі суд випустив під домашній арешт Олега Струня, який на смерть збив двох дівчат

Рідні загиблих дівчат бояться, що винуватець смертельної аварії може уникнути покарання за терміном давності. Адже у поліцію Олег Струнь прийшов тільки після того, як з дня трагедії минуло 15 років. До того часу він переховувався у Росії.

Нагадаємо, нещастя увірвалося одразу у дві сім’ї з села Петрикова Тернопільського району 8 жовтня 2005 року. Ввечері легковий автомобіль збив насмерть 18-річну Світлану Козлюк і 16-річну Наталю Гнатієвич. Смерть застала двох подруг у центрі села, за кількасот метрів від домівок. Водій з місця ДТП втік.

Машина врізалася в дівчат на величезній швидкості. У темряві Світлану побачили не відразу. Місцеві жителі припускають, що її тіло пронеслося на капоті автомобіля ще метрів зо 30, а тоді впало. Смерть Наталі Гнатієвич була не менш жахливою. Дівчина вдарилася головою об лобове скло з такою силою, що пробила його. Уламки перерізали шию, і голова опинилася в салоні смертоносної машини, поруч із водієм-убивцею. Голову загиблої чоловік повернув лише через певний час, тож батькам дівчини довелося двічі хоронити свою дитину.

Тоді чоловік втік за кордон. І тільки через 15 років сам прийшов у поліцію і зізнався у скоєному. Зізнався тоді, коли виникла можливість уникнути відбування покарання за терміном давності. Більше – у попередньому матеріалі: “Переживали, що звільнять”: рідні загиблих у ДТП дівчат про апеляцію адвоката тернополянина Олега Струня (Відео)

Читайте також: “Якщо Струня випустять – я його вб’ю”, – заявила у суді мама однієї із дівчат, загиблих в ДТП біля Тернополя (Відео)

Фото: студія “Файне місто”

Exit mobile version