У Тернополі суд випустив під домашній арешт Олега Струня, який на смерть збив двох дівчат

Фото: студія "Файне місто"

Екс-податківця, тернополянина Олега Струня, який 15 років тому на смерть збив двох дівчат у Петриках, суд випустив під домашній арешт. Про рішення, ухвалене Тернопільським апеляційним судом 20 січня 2022 року, повідомила сестра-близнючка однієї із загиблих дівчат Зоряна Кравець. 

“Вбивцю двох дівчат випустили на волю. Наші серця просто розриваються від болю. Вбивцю Олега Струня таки відпустили під домашній арешт, людину яка вбила на смерть двох юних дівчат і переховувалася всі 15 років просто так взяли і відпустили додому. Дякуючи нашому Тернопільському апеляційному суду і особливо суддям, які так доброчесно відпустили ВБИВЦЮ на волю”, – написала Зоряна Кравець.

Дівчину, яку визнано потерпілою стороною, зазначила, що їх про таке рішення не повідомили потерпілих та не вислухали ані їхню думку, ані їхнього захисника.

“20 січня за пів год до початку суду повідомили прокурора не назвавши при цьому справу за якою її викликають. Від цього всього постає одне лиш питання чи знав про це все голова апеляційного суду та в яку суму це все обійшлося сім’ї Струня”, – зазначила Зоряна Кравець. 

Нагадаємо, нещастя увірвалося одразу у дві сім’ї з села Петрикова Тернопільського району 8 жовтня 2005 року. Ввечері легковий автомобіль збив насмерть 18-річну Світлану Козлюк і 16-річну Наталю Гнатієвич. Смерть застала двох подруг у центрі села, за кількасот метрів від домівок. Водій з місця ДТП втік.

Машина врізалася в дівчат на величезній швидкості. У темряві Світлану побачили не відразу. Місцеві жителі припускають, що її тіло пронеслося на капоті автомобіля ще метрів зо 30, а тоді впало. Смерть Наталі Гнатієвич була не менш жахливою. Дівчина вдарилася головою об лобове скло з такою силою, що пробила його. Уламки перерізали шию, і голова опинилася в салоні смертоносної машини, поруч із водієм-убивцею.

Тоді чоловік втік за кордон. І тільки через 15 років сам прийшов у поліцію і зізнався у скоєному. Зізнався тоді, коли виникла можливість уникнути відбування покарання за терміном давності. Більше – у попередньому матеріалі: “Переживали, що звільнять”: рідні загиблих у ДТП дівчат про апеляцію адвоката тернополянина Олега Струня (Відео)

Наступне засідання суду відбудеться 25 січня 2022 року о 15:00 годині в приміщення Тернопільського міськрайонного суду, що знаходиться на вулиці Котляревського у Тернополі, – повідомила Зоряна Кравець.

Читайте також: “Якщо Струня випустять – я його вб’ю”, – заявила у суді мама однієї із дівчат, загиблих в ДТП біля Тернополя (Відео)

Exit mobile version