Вандалізм чи провокація: у Тернополі вдруге за тиждень осквернили пам’ятник Бандері (Наживо/Відео/Фото)

У Тернополі сталася чергова провокація. Навпроти ОДА знову осквернили пам’ятник Степану Бандері. Цього разу вандали обкидали його яйцями. Про це 21 грудня повідомив місцевий політик Богдан Бутковський у соцмережі “Фейсбук”.

“Історія з вандалами набула нового продовження Цього разу памятник осквернили яйцем! Очевидно, що це ворожі провокації і гастролери з Житомира були лише знаряддям в руках кремлівських ляльководів! Нагадую, що наближається 1 січня, день, коли народився провідник української нації! Тернополяни щорічно 1 січня вшановують Степана Андрійовича смолоскипною ходою. В 2022 ми маємо зробити цей захід особливим, бо ворог боїться Бандеру, він воює не з памятниками а з волелюбним духом України символом якого став Бандера!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 грудня невідомі поглумилися над пам’ятником Степану Бандері. Вандали облили його фарбою. Інцидент передали на розгляд поліції.

Правоохоронці згодом розшуками зловмисників. Ними виявилися двоє жителів Житомира.

Більше: Невідомі поглумилися над пам’ятником Степану Бандері у Тернополі (Наживо/Відео)

Поліція затримала вандалів, які поглумилися над пам’ятником Степану Бандері у Тернополі (Фото)

На місце події одразу вирушили журналісти “Файного міста”. Як з’ясувалося, пам’ятник вже відмивають. До того ж, біля пам’ятника вже працюють правоохоронці. Більше дивіться у відео.

Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Exit mobile version