Поліція затримала вандалів, які поглумилися над пам’ятником Степану Бандері у Тернополі (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільської області

Поліція розшукали осіб, причетних до пошкодження пам’ятника Степану Бандері у Тернополі. Підозру оголосили двом жителям Житомира. Зловмисникам інкримінують частину 3 статті 297 (наруга, вчинена групою осіб) Кримінального кодексу України. 

“У ході оперативних заходів співробітники Тернопільського районного управління поліції встановили, що злочину причетні двоє 21-річних жителів Житомира. Причин свого вчинку молодики не пояснюють”, – кажуть у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Вирішується питання про обрання підозрюваним  запобіжного заходу. За скоєне їм загрожує обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років. Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснює Тернопільська окружна прокуратура. 

Нагадаємо, 14 грудня об 12.11 невідомі особи пошкодили пам’ятник Степану Бандері, що по вулиці Соломії Крушельницької у Тернополі.  Монумент облили червоною фарбою. Більше – у попередньому відеоматеріалі “Файного міста”: Невідомі поглумилися над пам’ятником Степану Бандері у Тернополі (Наживо/Відео)

Читайте також: Громада Тернополя вимагає повернення Степанові Бандері звання Героя України, – Сергій Надал

Exit mobile version