Тернополянин здався поліції через 15 років після смертельного наїзду на дівчат: засідання суду (Наживо)

Сьогодні, 1 липня, екс-податківцю Олегу Струню Тернопільський міськрайонний суд обирає міру запобіжного заходу. Чоловік здався поліції через багато років років опісля скоєння страшного злочину. У своїй заяві від 29 червня чоловік розповів, що 15 років тому на смерть збив людей і втік. Тоді під колесами авто загинули дві подруги 16-ти та 18-ти років. Трагедія трапилася у селі Петриків. Обидві дівчата отримали страшні травми.

Нещастя увірвалося одразу у дві сім’ї з села Петрикова Тернопільського району 8 жовтня 2005 року. Ввечері легковий автомобіль збив насмерть 18-річну Світлану Козлюк і 16-річну Наталю Гнатієвич. Смерть застала двох подруг у центрі села, за кількасот метрів від домівок. Водій з місця ДТП втік, залишивши потерпілих помирати на дорозі.

Тоді чоловік втік за кордон. І тільки через 15 років сам прийшов у поліцію і зізнався у скоєному. Детальніше про резонансну ДТП, у якій жахливою смертю загинули двоє дівчат – у попередньому матеріалі: Пізнє розкаяння: у Тернополі чоловік зізнався поліції, що 15 років тому вбив двох дівчат

Засідання Тернопільського міськрайонного суду. Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Читайте також: “Хотіла забрати дитину закордон – він був проти”: вбивство 28-річної жінки та суїцид 39-річного чоловіка на Тернопільщині

Exit mobile version