“Хотіла забрати дитину закордон – він був проти”: вбивство 28-річної жінки та суїцид 39-річного чоловіка на Тернопільщині

Фото: мережа Інтернет

Кілька днів тому Тернопільщину сколихнула жахлива новина – чоловік убив дружину, а опісля й сам позбавив себе життя. Сиротою залишилася 3-річна донька. Сьогодні її долею опікуються соцслужби.

28-річна Ганна Яненко зростала самостійною та цілеспрямованою людиною. Батьків не мала. Отримала фах медичного працівника. Мріяла працювати закордоном. Згодом вийшла заміж та завагітніла. Саме в цей час отримала запрошення із Німеччини. Тож опісля народження донечки поїхала туди працювати. Поки була там, допомагала матеріально чоловікові. Передбачалося, що через деякий час він з донькою приїде до жінки.

Ганна повернулася до України. Почала готувати документи, аби забрати доньку. Чоловік був проти вивозу дитини закордон, підписувати необхідні документи відмовлявся. Тож між ними часто виникали конфлікти. Знайомі та друзі стверджують, що часто бачили жінку із синцями на тілі.

Також відомо, що 20 червня пара планувала відсвяткувати день народження доньки, тож чоловік замовив столик у ресторані. Та не судилося…

Аня прилетіла з Німеччини, а Роман повернувся з Польщі. Він замовив столик в ресторані, щоб відзначити день народження дочки, їй виповнювалося три рочки, — розповіли друзі пари.

19 червня, у той злощасний день, між подружжям, яке до слова вже перебувало у процесі розлучення, виник скандал. Чоловік по-звірячому вбив дружину. Знайомі та сусіди загиблої розповідають, спочатку він вдарив її праскою по голові, потім задушив шнуром від цієї техніки.

Тіло молодої жінки виявила сестра підозрюваного у вбивстві. Жінка прийшла на прохання брата, аби забрати дитину. Розповіла, що незадовго він дзвонив до неї і попросив про цю послугу.

Прощалася Тернопільщина з Ганною Яненко 20 червня – у день народження її донечки. Могила закатованої жінки розташована неподалік місць спочинку її мами й бабусі.

Похорон підозрюваного у вбивстві відбувся наступного дня.

Сьогодні вбивство молодої жінки та суїцид її чоловіка розслідують правоохоронці.

Exit mobile version