«Заможні батьки зовсім не допомагають нам грошима»: історія тернополянки

батьки не допомагають

Фото: depositphotos.com

В Україні здавна склалася традиція, що батьки у всьому підтримують своїх дітей, навіть коли ті вже стають дорослими і заводять власні сім’ї. Але іноді бувають і виключення, як у випадку тернополянки Олени та її чоловіка Андрія. Вони стверджують, що батьки не допомагають їм ні фінансово, ні з дитиною, і за це тримають на них образу. Правильно це, чи ні – вирішуйте самі.

«Батьки не допомагають нам ні в чому»

Олена та Андрій одружилися два роки тому, і за цей час у них вже народилася маленька донечка. Жити пішли окремо відразу після весілля – знайшли зйомне житло і оплачують його самостійно. Розповідає Олена:

«Сама я походжу з простої сім’ї, але мій чоловік – із досить заможної. Його батьки можуть дозволити собі все, чого забажають. А от допомогти синові придбати власне житло не хочуть! Навіть після народження єдиної онуки вони нічого не зробили в цьому напрямку, хоча ми неодноразово натякали на те, що в однокімнатній квартирі нам вже стає тісно. І це при тому, що самі вони щороку їздять відпочивати в дорогі готелі, а минулого місяця придбали майже нове авто!»

Олена вже давно ображається на свекра та свекруху, адже вважає, що для них власні задоволення важливіші, ніж благополуччя сина та його сім’ї.

«Звичайно, Андрій не хотів би починати сварку зі своїми батьками, але загалом він погоджується зі мною. Я взагалі не розумію, як можна спокійно їхати на відпочинок чи відкладати на нову машину, знаючи нашу ситуацію? Ще добре, якби це стосувалося лише нас, але ж є ще маленька онучка, яку вони нібито обожнюють! І, до речі, при всій своїй показній любові до дитини бавитися з нею вони також не поспішають. За два роки свекруха тільки два чи три рази залишилася з малою, і то – з незадоволенням.»

«Не бачу майбутнього у наших стосунках з батьками»

Через ситуацію, яка склалася на даний момент, Олена тримає велику образу на батьків свого чоловіка. Жінка зізнається, що їй все важче робити вигляд, що її все влаштовує, і довго вона так не витримає.

«Я не хотіла би сварити чоловіка з його родиною, але при такому відношенні бажання спілкуватися з ними в мене немає. Якщо найближчим часом з їхнього боку нічого не зміниться, то я, мабуть, взагалі припиню ходити до них на сімейні свята. Андрія тримати не буду, це його право, але щось мені підказує, що він залишиться на моїй стороні.»

Як ви вважаєте, чому батьки не допомагають своєму дорослому синові, і чи правильно вони вчиняють? Чи має право Олена ображатися за це? Напишіть свої думки в коментарях, тому що тема доволі актуальна і такі випадки зустрічаються все частіше!

Фото ілюстративне

Читайте також: «Ніякі гроші не компенсують життя в золотій клітці»: історія, яка примушує замислитися

Exit mobile version