“Вибачте, я вкрав вашу машину. Рятував сім’ю”: неймовірна історія від киянина Олексія Саєнко

Фото ілюстративне Джерело: мережа Інтернет

Українці – неймовірні і сильні люди. Навіть у складних життєвих обставинях вдається залишитися “людиною честі”. Цього разу мережу сколихнула історія киянина Олексія Саєнка, який вибачався, що вкрав автомобіль, адже рятував сім’ю.

Розповідь оприлюднив журналіст Андрій Цаплієнко на своєму телеграм-каналі.

Виявилося, що чоловік 2 години спостерігав за авто і чекав господаря. Коли часу було обмаль, він сів в автівку і поїхав. Під час розмови власник не розлютився, а навпаки – зрадів, що одна з 4 його автівок врятувала людей.

“- Я вийшов із бомбосховища і побачив біля магазину автівку з ключами. Дві години спостерігав за нею, чекав на господаря – не дочекався. Я взяв сім’ю, сів машину та виїхав до Вінниці. У бардачку знайшов номер телефону та зателефонував власнику: – Вибачте, я викрав вашу машину. Рятував сім’ю.
А у відповідь чую: – Слава Богу, не хвилюйтеся, у мене 4 автомобілі. На одній я вивіз сім’ю. Інші машини залишив у різних місцях із ключами у запаленні та номером у бардачку. З усіх машин передзвонили. Буде світ – побачимось. Бережіть себе!” – йдеться у повідомленні.

І як не вірити у добро після таких історій?

Читайте також: “Коли я батькові віддавала малого, думала, що ми з мамою вже не вийдемо”: історія Анни Корнієнко з Харкова (Відео) 

Exit mobile version