У Тернополі сутенерка уникла покарання за торгівлю дівчатами

Затримання сутенерки// Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернополі жінку обвинуватили у сутенерстві. Їй загрожувало до семи років тюрми. Однак вона уклала угоду про визнання винуватості і суд призначив м’яке покарання – два роки умовно. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільський міськрайонний суд.

Нагадаємо, у червні правоохоронці викрили та затримали тернополянку, яка організувала незаконний бізнес, торгуючи чужим тілом. Місцями для інтимних зустрічей були квартири, які здавала сутенерка подобово. Година послуг вартувала 1600 гривень. Заробітки ділили порівну.

Як йдеться у вироку суду, всього слідчі задокументували більше 10 таких епізодів, останній з них у червні 2022 року, коли групу викрила тернопільська поліція.
Більше: Торгувала молодими дівчатами: у Тернополі судитимуть ймовірну сутенерку (Відео)

Жінка уклала з прокурором угоду при визнання винуватості. При призначенні покарання суд взяв до уваги пом’якшуючі обставини, а саме те, що вона має на утриманні неповнолітню дитину, до цього не мала судимостей, а також заявила про розкаяння.

У підсумку суддя Тарас Багрій затвердив угоду, визнав жінку винною в порушенні ч.2 ст. 303 ККУ (сутенерство) та призначив їй два роки умовно. Також вона повинна сплатити понад 11 000 гривень за експертизи. Наразі вирок не набрав законної сили, тому його можна оскаржити в апеляційному суді.

Читайте також: На Тернопільщині засудили чоловіка за зґвалтування матері

Exit mobile version