На Тернопільщині засудили чоловіка за зґвалтування матері

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині Збаразький райсуд призначив 6 років тюрми чоловікові, який 3 роки тому зґвалтував матір. Судили його не лише за це, а й за інші злочини, зокрема, за крадіжку авто, зберігання наркотиків та побиття. Зловмисник підписав угоду про визнання винуватості, тож суд призначив йому відносно не тяжке покарання – лише 6 років тюрми, хоча максимально йому загрожувало 10 років. Про це пише “Файне місто” з посиланням на “zaxid.net“.

Як йдеться у матеріалах справи, злочин чоловік скоїв у квітні 2019 року. Перебуваючи в будинку своєї матері, з якою він разом проживав, чоловік раптово напав на неї, почав погрожувати кухонним ножем, а тоді побив і зґвалтував. Відомо, що до цього чоловік вже мав не одну судимість, в тому числі, й за статтею про зґвалтування.

Зловмиснику інкримінували порушення семи статей ККУ, оскільки його одразу судили також за крадіжку чужого автомобіля, зберігання наркотиків та побиття знайомого. Відомо, що в грудні зловмисник уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, у якій погодився на покарання і визнав себе винним.

Суддя Ігор Гудима цю угоду затвердив. Відтак чоловіка визнали винним за всіма інкримінованими статтями та призначили йому шість років тюрми. Початок відбування покарання рахуватимуть з січня 2021 року, коли чоловіка затримали.

Поки що вирок не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Читайте також: У Тернополі жінка побила фалоімітаторами коханку чоловіка

Exit mobile version