У Тернополі жінка побила фалоімітаторами коханку чоловіка

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі судили жінку, яка напала на коханку чоловіка. Вона побила суперницю фалоімітаторами. Виявилося, що жінки були найкращими подругами близько 10 років, пише “Файне місто”.

Як йдеться у вироку справи №607/24261/21, подія сталася 12 травня 2021 року близько 16 години. Підозрювана прийшла до суперниці в її власний салон краси по вул. Грушевського, 7, у Тернополі. Жінка почала із коробки кидати фалоімітатори чоловічого статевого члену в різні ділянки тіла, зокрема в груди, руки та ноги. Ще один вона кинула в голову “коханки”. Загалом вона використала близько 5 штук. В результаті у потерпілої були синці.

Весь конфлікт тривав близько 10 хвилин. Поліція не приїхала, оскільки “нападниця” пішла і адміністратор скасувала виклик. Наступного дня потерпіла звернулася по допомогу до медиків. Лікувалася вона тиждень часу вдома.

Обвинувачена під час судового розгляду свою винуватість не визнала та надала покази, із яких свідчить, що вона була клієнткою салону краси. Власниця даного салону була її подругою та лікарем, якій вона довіряла свої таємниці. Вони спілкувалися близько 10 років. Та жінка перебувала у відносинах з її чоловіком, через що вона розлучилася з ним. Крім того, коханка налаштовувала її колишнього чоловіка проти дітей, що і стало поштовхом до цього вчинку.

В результаті суд від головуванням судді Юрія Дзюбановського ухвалив визнати ексдружину винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України та призначити їй покарання у виді штрафу в розмірі 50 (п`ятдесят) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень. Крім того, вона мала частково виплатити 50 000 гривень моральної шкоди суперниці.

Читайте також: У Тернополі ймовірно замінували будівлю (Відео) 

Exit mobile version