Понад пів мільйона гривень заробила жителька Тернопільщини на “торгівлі” дівчатами (Фото)

Затримання сутенерки// Фото: Нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині жінка торгувала тілами молодих дівчат. Проституцію вона організовувала впродовж кількох місяців. Загалом заробила понад пів мільйона гривень. Сутенерку затримали правоохоронці, пише “Файне місто”.

За даними слідства, 43-річна жінка спочатку здавала подобово житло. Проте грошей не вистачало і вона вирішила підробляти сутенерством.

На початку вона в Інтернеті розмістила оголошення про пошук дівчат на високооплачувану роботу. Усі деталі повідомляла або при зустрічі, або телефоном. Погодилися на цю “роботу” кілька дівчат з Тернополя, Вінничини та Запоріжжя. Наступне оголошення, яке з’явилося у соцмережах, стосувалося пошуку клієнтів.

Інтимні зустрічі проводили у квартирі, які здавала сутенерка подобово. Година послуг вартувала 1600 гривень. Заробіток ділили 50 на 50.

В ході обшуку, проведеного під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури, працівники міграційної поліції виявили у квартирі сутенери більш як 500 тисяч гривень, мобільні телефони, записник з базою клієнтів, а також наркотичну речовину – марихуану.
Жінку затримали відповідно до статті 208 КПК. Ій оголосили підозру відповідно до ч. 2 ст. 303 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) ККУ, – інформують правоохоронці.

Начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Олександр Буняк додав, що на Тернопільщині, як і по всій Україні в цілому, впродовж червня триває спецоперація по боротьбі з кримінальними правопорушеннями, пов’язаними з торгівлею людьми. Основну увагу оперативники звертають на сутенерство, створення та утримання місць розпусти, дитячу порнографію, а також незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Читайте також: З пістолетом на комунальників: на Тернопільщині чоловік погрожував контролеру вбивством 

Exit mobile version