На Львівщині батько вистрелив у сина з мисливської рушниці

Фото: Нацполіція Львівщини

На Львівщині поранили зі зброї 41-річного чоловіка. Поліція підозрює у скоєнні злочину його 67-річного батька. Наразі за життя потерпілого боряться медики у реанімації. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Львівської області.

Біда сталася 8 серпня. Медики швидкої допомоги повідомили правоохоронцям, що госпіталізували 41-річного чоловіка з вогнепальним пораненням у шиї і плечі. Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний його 67-річний батько. Це сталося під час побутового конфлікту.

Близько 18.00 між родичами виник конфлікт, під час якого батько здійснив два постріли з мисливської рушниці у сина, маючи намір вбити його. Кулі влучили у плече та шию, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження.
Проведеними заходами поліцейські оперативно виявили місцеперебування та затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, – зазначили у пресслужбі поліції Львівщини.

Невдовзі суд обере обвинуваченому запобіжний захід. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Тернопільщині чоловіка засудили на 12 років тюрми за вбивство батька і брат

Exit mobile version