Не нещасний випадок: поліція розслідує вбивство молодого жителя Тернопільщини

Фото: з допису

Правоохоронці знайшли ймовірного вбивцю 33-річного жителя Почаєва Кременецького району Степана Ільницького. Порушення ККУ слідчі Кременеччини інкримінують киянину. 

Нагадаємо, в ніч з 2 на 3 листопада сталося нещастя. Почаївчанин разом зі своїм товаришем розпивали алкогольні напої. Близько 11-ої години вечора вони пішли у міський парк, де зустріли невідомого. Між чоловіками виник конфлікт, який завершився тим, що перехожий кожного вдарив по разу в обличчя. Чоловіки не втрималися на ногах та попадали.

Більше: Йшов, впав і помер: деталі загадкової смерті на Кременеччині, яку кваліфікували як нещасний випадок

В результаті падіння Степан Ільницький вдарився головою об бетон та знепритомнів. На жаль, медики не встигли врятувати чоловіка – в результаті травм голови та крововиливу він помер ще до приїзду швидкої.

15 листопада, на брифінгу в Тернопільській обласній прокуратурі озвучили деталі цього скандалу.

За словами прокурора Андрія Миколайчука, дана справа – не нещасний випадок, а вбивство.

“Є кримінальне провадження. Маємо дані, що мова йде про вбивство. Наразі про підозру нікому не повідомляли і нікого поки що не затримували. Триває слідство.”

Що нового кажуть у поліції

Сьогодні, 30 листопада, відділ комунікації поліції у Тернопільській області оприлюднив інформацію, що це таки вбивство, а не “нещасниц випадок”, як казали раніше. До того ж, уже встановили особу, яка могла це скоїти. Але оскільки підозрюваний втік, його ще не вдалося затримати.

“Працівники поліції встановили особу перехожого – це 39-річний житель Києва. Його розшукують. Киянину заочно оголосили підозру згідно ч.1 ст.119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу. Процесуальне керівництво здійснює Кременецька місцева прокуратура. Вирішується про оголошення жителя Києва в розшук. Триває слідство”, – інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

До слова, у суботу, 26 листопада, у Тернополі на вулиці Текстильній, на території одного з недіючих заводів, молодий чоловік в стані алкогольного сп’яніння хотів покінчити життя самогубством.

Більше: У Тернополі п’яний молодик хотів вбити себе на території заводу

Exit mobile version